11 Ekim 2012 Perşembe

Fifa 2013 indir (Demo)







İNDİR




Fifa epey bir süre süresince futbol sever arkadaşların vazgeçilmez oyunları içinde konum edinmiştir. İster bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında büyük 1 zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en ehemmiyetli nedeni ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa ismiyle “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç yaklaşık beş sene gibi bir vakit zarfı süresince devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satım miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de belli olacağı üzere, bir konuma dek buna benzer devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa son 2 yol süresince olağanüstü değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile ulaşan keşfedilmemiş oyun Fifa 2011 olmuştu. ilk kez satım oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı özelliğinde ulaşan bir taze seri ise, Konami şirketini yaklaşık olarak alt üst ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa 2012 ilk kez en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Pekâlâ asıl konumuza gelmesi sağlanacak olursak kimi halleri da işaret etmek ve göz ardı etmemek lazımdır. Fifa 2013 bu atılım sürecinde payı ne şekilde olacak bilinmez lakin Fifa kadrosunu daha da güçlendirmiş ve özellikle grafik yönünden güçlenen 1 kuş olmak arzu ediyor. Hemen hemen saltanatın devamı için elinden gönderileni yapmak istiyor. nbsp;Şaşkınlıkla tüm gözler bu sene ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş vaziyette. Konami’nin edeceği ataklar karşısında Fifa ne gibi güvenlik önlemleri alacağı bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi olacağı sezilimiyor değil. İşin özüne dönecek olursak en büyük 1 çekişme bizi bekliyor denilebilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder