11 Ekim 2012 Perşembe

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Beklemeden İndir




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Ayrıca havaların soğuyacak olması bundan başka ‘dinlenme’ (Ne tür dinlenme yahu?) döneminin bitişi, okulların yayılması derken gerçekte tam depresyon aylarına giriş yapmış bulunuyoruz. Hiç olmazsa benim açımdan güz (sonbahar) her süre olduğu gibi gene maksimum depresif bir giriş yapacak hayatıma. Sizi bilemem tabii.







PES ikibinonüç bak bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Ancak bu ayların oyunseverler için 1 de hoş tarafı mevcut. Bu da oyundünyasında yaz süresince devam eden (fazla şükür Diablo üç hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve şirketler yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine 1 bir büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





Özellikle futbol hayranları için en ehemmiyetli aylardır sonbahar ayları. Çünkü ayrıca Pro Evolution Soccer ikibinonüç bir de FÉDÉRATİON INTERNATİONALE DE FOOTBALL ASSOCİATİON (FIFA) onüç pazara sürülür. Evvelden Football Manager serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten dört köşe olurduk.





Şimdi de Eylül ayının sonuna gelmemizle beraber havalar yine de soğumamış olsa da, Konami bizi yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer ikibinonüç’ü pazara sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda sizler için demosunu ve lansmanda kusursuz sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES 2013, bu yıl çok daha kararlı dersem yanılmış olmam.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder