19 Mayıs 2012 Cumartesi

Bayan Ayakkabı Çeşitleri

Kadın Ayakkabı Çizme Ve Modelleri

Satın Almak İçin TIKLAYIN  bayan ayakkabı modelleri

Kış zamanında ve yağışlı soğuk havalarda hanımların en fazla gereksinim duyduğu kundura ( ayakkabı ) modellerinden birisi de çizmelerdir. Çizmeler bayanların hiçbir şekilde olmaz demeyeceği ve bir kış süresince ayaklarından çıkarmayacağı ayakkabı çeşitlerinden birisidir. Bayanlar için dizayn edilip meydana getirilerek sizlerin beğenisine arz edilen bayan çizme türlerinin bi hayli fazla türleri bulunmaktadır. Kadın çizmelerin en en son modelleri suet çizmeler, ten çizmeler, ince yüksek topuklu ve yassı taban tobuksuz olarak bi hayli fazla çeşitleri ve örnekleri mevcuttur. Bayanlar genç kadınlar soğuktan kendinizi müdafaa etmenin en mükemmel ve doğru yöntemi güzden bahara kadar ayağınızdan ayrılmayacak çizme türlerini sizlere tanıtmaya çaba safettik ve sizlere en yaraşır çizmeleri zevkinize takdim etmekteyiz ister kısa diler uzun ya da ten çizmeler suet çizmeler bu senenin en çok aranılan çizme örnekleri olmuştur. Görülüyor ki gelecek yıllar da modasından hiç 1 şey yitirmeden aynı ilgi sahneleyecek gibi duruyor. 2011-ikibinoniki senesinin en son moda ve pattern kadın genç bayanlar için çizme numunelerinden bir çok markalara sahip olan çizmelerden en fazla satış yapan ve hanımların hayran bulunduğu çizmeleri azda olsa sunmaya bilgi vermeye çalıştık sizde mevzu ile yada hangi türlerin olmasını diliyorsanız rica ederim bize naklediniz ve platformumuzda yer verelim.


Diz aşağısına dek uzanan bu uzun süet kadın çizmeleri ayak üzeri ve bacak kısımlarından kemerli bu kayışlar çizmelere ayrı 1 alımlılık vermektedir. Bu süet çizmeler normal yükseklikte topuklu fazla ince uzun olmayan topuklarıyla kızların daha rahat ve özgürce hareket etmesini temin etmektedir ger yaştaki hanımlar için ideal.

Bu süet bayan çizmeleri de bir üstteki bayan çizme türlerinede çok aynılık taşımaktadır kimi değişik spesiyaliteleri bulunmaktadır en ehemmiyetli özelliklerinden 1'i topuksuz yassı taban olması ve topuklu çizme sevmeyen kadınların eksiksiz aradığı 1 süet çizme modelidir.Bu çizmelere yandan dikiş gibi nakış verilmiz ve iç bölümünde da fermuarlı olması hanımlara ferdi bir huzur sunmaktadır.

Bu cıvıl cıvıl renkli lastik naylon bayan çizmeleri özellikle yağışlı ve kay yağan havalarda kullanılabilecek en uygun en konforlu bayan çizmeleridir. özellikle genç hanımların ayaklarında seyretmeye alışkın olduğumuz bu kışlık yağmurluk kadın çizmeleri başka çizme modellerine göre daha konforlu olabilir tecrübe etmenizde yarar vardır.

Bu dış kesimleri tüylü içi yün olan genç hanımlar için tasarlanmış çizme numuneleri genç kızlara ve genç kızlara değişik 1 cazibelik ve şıklık vermektedir herkesten başka 1 ayrıcalık takdim etmektedir. Üst kısımları bacaklara kemerli olan çizmeler yan kısımdan da fermuarlı olması sebebiyle çıkartıp giymesi oldukça basit ve kolay. Bu tüylü çizmelerin değişik 1 hususiyeti de topuksuz düz taban olmasıdır zira bu türlü çizme modelleri kızların hareket kabileyetini kısıtlamadan rahat hareket etmelerini rahat yürümelerini temin etmektedir tüm bayanlara tavsiye edebiliriz.

Bu kalın ve yüksek topuklu siyah kadın çizmesi diz altına dek uzanabilen ve genellikle uzun boylu kızların en fazla öncelik tanıdığı kısa eteklik altına fazla süper yakışabilecek bir ten kadın çizmesi modeli.







































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder