19 Mayıs 2012 Cumartesi

Facebook yeni uygulamasıyla göz kamaştırdı

Facebook artık yeni uygulamasıyla karşınızda olacak

Fb'ta yer alan sayfaları yönetmek gayesiyle Facebook Pages Supervisor uygulaması iOS App Retailer'daki makamını aldı. Uygulama yalnızca sayfaları idare etmek için faydalanılıyor.



Fb, keşfedilmemiş 1 uygulamayı daha App Keep'dan duyurdu. Şimdilik sadece iOS için ilan edilen Fb Pages Manager uygulaması ile bundan böyle Fb'ta bulunan sayfalarınızın idaresini

kolaylıkla ayarlıyabilirsiniz.

Pages Manager uygulaması, iOS'da var olan typical Facebookuygulamasıyla uygun aynı şekilde dizayn edilmiş. Tek

farkı birisi profil sayfanızı yönetmeyi sağlarken Pages Supervisor yalnızca tedvir edicisi (yöneticisi) olduğunuz sayfaları tedvir etmeyi (yönetmeyi) temin ediyor. Doğrusu bu alandaki en büyük 1 eksikliği giderdiğini söyleyebiliriz.


Pages Supervisor'ı faydalanmak için sadece en büyük ölçüde sayfalara elde bulundurmanıza gerek yok. Fb'ta rastgele 1 sayfa açtıysanız, fazla ziyaretçisi bulunsun bulunmasın uygulamayı değerlendirerek sayfanızı yönetebilirsiniz. Uygulama yüzünden hemen hemen her şeyi yapabildiğinizi de açıkca belirtelim.  Fb Pages Supervisor uygulamasının bugün zarfında tüm dünyaya faliyete geçmesi bekleniyor. Ulaşan havadislerde şu an için sadece Yeni Zelanda 'dolayında olduğu, Abd ve Avrupa'veya çok kısa bir vakit içerisinde yayımlanacağı belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder