19 Mayıs 2012 Cumartesi

Nba twitterda birinci

Benzer Başlıklar: Nba twitterda birinci



Profesyonel Abd Basketbol Ligi NBA, Twitter'da five milyon izleyiciye ulaşan ilk spor ligi olmayı başardı. İkinci ve üçüncü de ABD'den çıktı.

Türk ferdi olaraktan Twitter'da sıkça futbol sohbetleri izlemeye alışığız. Ancak enteresandır ki dünya çapında en çok takip edeni olan resmi spor ligi Tw (twitter) hesabı basketbolda.


NBA 'in Tw (twitter) hesabı, geçtiğimiz gün beş milyon ziyaretçi sayısına ulaşmayı başaran ilk spor ligi hesabı oldu. İkincisi use futbol ligi hesabı NFL several.several milyonda kalırken Major League Baseball 2 milyon takipçiye sahip.World Wrestling Entertainment 1.1 takip edene sahipken FIFA ise 800 bin takipçiyle öteki liglerin bir hayli uzağında.


National basketball association'in (nba) bu muvaffakiyetinde smaç yarışmasında Twitter üzerinden hesap sahiplerinin oy vermesine olanak veren sistem gibi kampanyalar patetik olmuş gibi görünüyor. Yerkürenin en çok ziyaretçisi olan sporcularından olan Brezilyalı orta saha futbolcusu Kaka'nın on milyona yaklaşan ziyaretçisi olurken b Tw'da bu derece arka planda kalmış olması da müesseselerin sosyal medya hesaplarını nasıl idare ettikleri konusunda gerçek işaretler veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder