19 Mayıs 2012 Cumartesi

Chrome yeni versiyon yayında (Chrome 19)

Google 19 indir

Chrome'un son sürümü ufak amma faydalı yeniliklerle ulaştı! İşte ayrıntılar ve indirme bağlantısı... Google'ın web tarayıcısı Chrome'un taze sürümü Google chrome ondokuz yayınlandı.


Son sürüm, yer imlerinizi, parolalarınızı, pluginlerinizi ve açıkta kalan sekmeleri öbür bilgisayarlarla ve seyyar (mobil) aygıtlarla eşitleyebiliyor. Yenilenen ayarlar sayfası, araştırma (arama) kutucuğu ile ayarlar içinde istediğiniz ayarı sağlamanıza yardımcı oluyor. "Yeni sekme" sayfasında sağ alt taraftaki tanınmayan 1 seçenek ise diğer

PERSONAL COMPUTER ve öteki cihazlarınızdaki açık sekmelere erişmenizi karşılıyor (eşitleme özelliğinin tüm cihazlarda açık olması kaydıyla). Mobil aletlerde Chrome'u eşitlemek için Android 4.sıfır ve Chrome'un mobil uygulamasını değerlendiriyor olmalısınız.

Pekâlâ Google chrome ondokuz'un taahhüt ettiği başarı çoğalışı asla dönüştü mü? Google'ın V8 sürat denemesine göre browser (tarayıcı) bundan böyle 10.791 değer kazanıyor. Bir evvelk sürümde ise puanı, sekiz.568 idi. Bağımızsız test Sunspider'da da Chrome ondokuz, tüm browserlerin (tarayıcıların) önünde bulunuyor.


İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder