30 Kasım 2012 Cuma

allık dior





Allık,makyajımızı bitiren en büyük yardımcımızdır.Çantamızdan hiçbir şekilde ayırmamamız gerektiğini tümümüz biz biliyoruz amma hakiki tatbikte fazla mühimdir.



http://games.darbhanga.net/index.php?params=profile/view/14861/
http://www.gamemansion.com/index.php?params=profile/view/91924/
http://www.copter-game.org/index.php?params=profile/view/128266/
http://fontstruct.com/fontstructors/sampuanruj/profile
http://myanimelist.net/profile/sampuanruj
http://www.affiliates4u.com/profiles/sampuanruj/
http://www.atflashgame.com/index.php?params=profile/view/132818/




özellikle elmacık kemikleri dışa çıkık olmayan kadınların hakiki allık faydalanmaları ve mini makyaj oyunları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri son derece belli olabilir ve böylece aşırı derecede çekici 1 görüntüye erişmek güç değil. Minicik 1 allığın yapabildiklerine doğrusu şaşarsınız.



Kullandığınız far ve rujuda sayarak allığımızın renk tonunu kahve veya şeftali renklerinde başvurabiliriz.Allığımızı doğru tatbik etmek için aşağıdaki ipuçlarını sırayla başvurun. Görünümünüz sizide hayran bırakabilir ;



*Allık, yüze memnun 1 görünüş verir ve dokuya canlılık verir.



*Göz ve dudaklar arasındaki renk denkliğini koruduğu için seçtiğiniz tonun ruj tonunuzla armonisine gayret edin.



Renk tonları



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana göre.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu tonları tercih etmeli.



üç- Toprak:Esmerler surat hatlarını belli edecek kahve renklerini kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece çehreni renklendirmekle kalmaz, bununla beraber türlü gölgelendirmelerle sima hatlarının daha çok net olmasını karşılar. bak bu nedenle gerçekleştirmen ihtiyaç olanlar;



Yüzün elipsse,



Kalem ya da stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı izleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafiften sür. Suratın küresel ise,Yüzünü daha çok zayıf göstermek için, resimdeki gibi tüm iki kaşının üst ucuna, şakaklarına ve alt ucuna küçük çarpılar yapıp, gene parmaklarınla yay.



Suratın uzunsa,



Simanın daha fazla oval görünmesini karşılamak için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, ayrıntılarıyla yay. Arzularsan üstüne 1 kat saydam pudra sürerek daha çok düzgün bir imaj edinebilirsin.



Hangi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat bir görünüş verir. Fazla pratik değil lakin gün boyu sürekliliğini korur. Nasıl uygulayacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, fazlalığını hafifçe silkeledikten daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge meydana getirmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının aşağı kısmına ince bir hat şeklinde sürüp en ince ayrıntısına kadar yay. Artanını selpakla edinip, yüzüne 1 kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya bile rahatlıkla sığdığından ve fırça gerektirmediğinden fazlasıyla elverişlidir. Kalemi görüntüdeki gibi bir arka arkaya şakaklarına sürüp, tamamen dağıt. Daha çok ışıldayan bir görünüm için, üzerine nemlendirici sür.



Likit allık



Tene bebeksi 1 pembelik takdim etmek için daha iyi 1 tarz olamaz! en yaygın olmasa da büyük cosmo-shop’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, aynı oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye daldırıp, fazlalığını silkeledikten sonra yanaklarına çizgiler durumunda sürüp, pamuk desteğiyle ayrıntılarıyla sür.



Stick allık



Fırça istemeyen ve tene fazladan ışıldama kazandıran stick allığı yerine getirmek çok rahat. Tek yapman icap eden bulamaç gibi 1 görünüşe meydan vermemek için, stick allığını ilk olarak elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla sağlayıp, stratejik kısımlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üstü bu maslahat için fazla mütenasip!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Aşırı görünmemesi, başka bir kesim gibi durmaması için rengi derece derece ve fırçadaki aşırılıkları üfleyerek yerine getirin.



*Çehrenin dışına gerçek, yuvarlak ve yumuşak hamlelelerle yerine getirmeyi sürdürün.



*Görünümde tamamlık karşılamak için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Rengi fazla loş yahut fazla kaçtıysa ten tonunuzdan daha fazla açık 1 pudra ile yoğunluğu azaltın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder