30 Kasım 2012 Cuma

en iyi allık





Allık,makyajımızı sonuçlandıran en büyük hizmetçidir.Çantamızdan katiyen ayırmamamız gerektiğini tamamımız biz biliyoruz lakin gerçek başvuruda fazla ehemmiyetlidir.



http://www.duzceuniversitesi.net/showthread.php?p=80594
http://www.wmokulu.org/site-alim-site-takas/14-all-k-mac.html
http://www.asillerforum.com/showthread.php?p=227851
http://www.mimozaik.com/showthread.php?p=873
http://www.myhobi.net/showthread.php?t=23960&p=25845




özellikle elmacık kemikleri belirgin olmayan kadınların doğru allık istifade etmeleri ve ufak makyaj numaraları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri son derece aşikar olabilir ve böylece sonderece cazibeli 1 görünüme varmak sıkıntılı değil. Ufacık 1 allığın yapabildiklerine aslında şaşırırsınız.



Müracaat ettiğiniz far ve rujuda göz önünde bulundurarak allığımızın rengini kahve veya şeftali renklerinde yerine getirebiliriz.Allığımızı doğru kullanmak için alttaki püf noktaları arka arkaya yerine getirin. Görüntünüz sizide sersemletebilir ;



*Allık, yüze memnun 1 görünüş sağlar ve deriye canlılık kazandırır.



*Göz ve dudaklar aralarındaki renk denkliğini gözettiği için seçtiğiniz tonun ruj renginizle armonisine dikkat edin.



Ton (renk) tonları



1- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana karar.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu tonları tercih etmeli.



3- Toprak:Esmerler yüz hatlarını belirginleştirecek kahve renklerini kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece suratını renklendirmekle kalmaz, bununla beraber çeşitli gölgelendirmelerle yüz hatlarının daha çok belirgin olmasını temin eder. işte bundan dolayı yapman zorunlu olanlar;



Yüzün ovalse,



Kalem ya da stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı işaretleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafiften yay. Siman daireselse,Çehreni daha ince görünmesini sağlamak için, fotoğraftaki gibi bütün iki kaşının üst tarafına, şakaklarına ve aşağı tarafına ufak çarpılar ifa edip, yine parmaklarınla saç.



Siman uzunsa,



Simanın daha fazla oval görünmesini temin etmek için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, ayrıntılarıyla dağıt. İstersen üstüne bir kat transparan pudra sürerek daha fazla yumuşak bir imaj edinebilirsin.



Hangi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar tene mat 1 görünüş sağlar. Fazla kullanışlı değildir ama bütün gün kalıcılığını sürdürür. Ne şekilde ifa edileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üzerine sürüp, artanını hafifçe silkeledikten daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge meydana getirmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının aşağı tarafına ince 1 hat biçiminde sürüp en ince ayrıntısına kadar saç. Aşırısını kağıt peçeteyle alıp, üzerine 1 kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya bile gönül rahatlığıyla sığabildiğinden ve fırça gerektirmediğinden fazlasıyla pratiktir. Kalemi fotoğraftaki gibi bir arka arkaya şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla saç. Daha çok parlak 1 görünüm için, üstüne nemlendirici sür.



Likit allık



Cilde bebeksi 1 pembelik vermek için daha güzel 1 usul olamaz! en çok kullanılan olmasa da büyük cosmo-shop’larda rahatlıkla bulabileceğin likit allıklar, aynı oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye daldırıp, artanını salladıktan daha sonra yanaklarına hatlar durumunda sürüp, pamuk yardımıyla ayrıntılarıyla yay.



Stick allık



Fırça gerektirmeyen ve cilde ekstra parlaklık sağlayan stick allığı uygulamak çok zahmetsiz. Tek yapman lüzum olan bulamaç gibi bir görünüşe olanak vermemek için, stick allığını öncelikle elinin üstüne sürmen ve parmaklarınla alıp, stratejik kısımlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu mesele için çok mütenasip!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Fazla gözükmemesi, değişik bir kısım gibi durmaması için rengi derece derece ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek kullanın.



*Çehrenin dışına gerçek, yuvarlak ve hafif hareketlerle uygulamayı sürdürün.



*Görünümde tamamlık karşılamak için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Tonu fazla kapalı veya aşırı kaçtıysa deri renginizden daha çok açık olan 1 pudrayla yoğunluğu hafifletin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder