30 Kasım 2012 Cuma

allık kullanım süresi





Allık,makyajımızı tamamlayan büyük hizmetçidir.Çantamızdan hiçbir şekilde ayırmamamız gerektiğini hepimiz biliyoruz lakin hakiki başvuruda fazla ehemmiyetlidir.



http://www.pvp-sehri.net/knight-server-tanitimi/1139-en-iyi-ruj.html







bilhassa elmacık kemikleri çıkık olmayan hanımların gerçek allık faydalanmaları ve küçük makyaj hileleri yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı boyutta aşikar olabilir ve böylece fevkalade cezbedici 1 görünüşe kavuşmak güç değil. Ufacık bir allığın gerçekleştirebildiklerine gerçekte hayret edersiniz.



Yerine getirdiğiniz far ve rujuda görerek allığımızın renk tonunu kahve yada şeftali tonlarında kullanabiliriz.Allığımızı doğru kullanmak için alt taraftaki püf noktaları birbiri peşisıra kullanın. Görüntünüz sizide hayret ettirebilir ;



*Allık, yüze sevinçli 1 görünüş sağlar ve tene canlılık sunar.



*Göz ve dudaklar aralarındaki ton (renk) denkliğini muhafaza ettiği için istediğimiz rengin ruj renginizle düzenine ilgi duyun.



Ton (renk) tonları



bir- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana göre.



iki- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu renkleri yeğlemeli.



3- Toprak:Esmerler sima hatlarını belirginleştirecek kahve tonlarını kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece yüzünü renklendirmekle kalmaz, bununla birlikte çeşitli gölgelendirmelerle sima hatlarının daha fazla dikkat çekici olmasını temin eder. İşte bu sebeple yapman lüzum olanlar;



Çehren ovalse,



Kalem yahut stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı işaretleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafifçe saç. Siman yuvarlaksa,Simanı daha fazla zayıf belli olması için, görüntüdeki gibi tüm iki kaşının üst tarafına, şakaklarına ve aşağı ucuna ufak çarpılar ifa edip, gene parmaklarınla sür.



Yüzün uzunsa,



Yüzünün daha oval göstermek sağlamak için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene uygulayıp, en ince ayrıntısına kadar sür. Dilersen üzerine 1 kat şeffaf pudra sürerek daha fazla düzgün 1 imaj edinebilirsin.



Hangi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar dokuya mat bir görünüm sağlar. Fazla pratik değildir ama gün boyunca kalıcılığını devam ettirir. Nasıl kullanılacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, artanını hafiften silkeledikten daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge meydana getirmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının alt tarafına ince bir çizgi biçiminde sürüp iyice saç. Fazlalığını selpakla alıp, yüzüne 1 kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya bile rahatlıkla sığabildiğinden ve fırça gerektirmediğinden aşırı boyutta uygulamalıdır. Kalemi fotoğraftaki gibi 1 sıra halinde şakaklarına sürüp, iyice saç. Daha ışıldayan 1 görünüş için, üzerine nemlendirici sür.



Sıvı allık



Dokuya bebeksi 1 pembelik sunmak için daha güzel 1 usul olamaz! genel olmasa da büyük cosmo-store’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin sıvı allıklar, aynı oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye daldırıp, aşırısını çırptıktan sonra yanaklarına çizgiler durumunda sürüp, pamuk yardımcılığıyla iyice yay.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve tene fazladan ışıldama vereyen stick allığı kullanmak fazla zahmetsiz. Tek yapman icap eden bulamaç gibi 1 görünüşe yol açmamak için, stick allığını öncelikli olarak elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla sağlayıp, stratejik bölgelere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst tarafı bu mesele için fazla yaraşır!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Fazla gözükmemesi, ayrı bir kısım gibi durmaması için tonu yavaş yavaş ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek tatbik edin.



*Simanın dışına gerçek, yuvarlak ve yumuşak manevralarla sağlamayı devam ettirin.



*Görüntüde tamamlık sağlamak için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Tonu çok koyu yada fazla kaçtıysa deri renginizden daha açık bir pudrayla yoğunluğu düşürün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder