30 Kasım 2012 Cuma

mac allık desert rose





Allık,süslenmemizi tamamlayan büyük yardımcımızdır.Çantamızdan hiç bir zaman ayırmamamız icap ettiğini tamamımız biliyoruz lakin doğru uygulamada çok ehemmiyetlidir.



http://www.campusbug.com/view/viewuser.php?id=471753
http://www.freelancejobs.org/employers/profile/275633
http://www.sitejabber.com/users/dujjelir
http://wiwt.com/user/sampuanruj
http://us.337.com/user/info/39802304
http://market.swap.com/user/sampuanruj




özellikle elmacık kemikleri çıkıntılı olmayan hanımların doğru allık kullanmaları ve ufak makyaj oyunları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı derece belirginleşebilir ve böylece aşırı boyutta albenili 1 görüntüye kavuşmak zor değil. Minnacık 1 allığın gerçekleştirebildiklerine doğrusu şaşarsınız.



Başvurduğunuz far ve rujuda düşünerek allığımızın renk tonunu kahve yada şeftali renklerinde başvurabiliriz.Allığımızı doğru tatbik etmek için alttaki emareleri birer birer yerine getirin. Görüntünüz sizide sersemletebilir ;



*Allık, yüze mutlu bir görünüş sağlar ve tene hareketlilik kazandırır.



*Göz ve dudaklar arasındaki renk dengesini gözettiği için istediğimiz rengin ruj renginizle uyumuna özen gösterin.



Ton (renk) renkleri



bir- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana göre.



iki- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu tonları seçmeli.



üç- Toprak:Esmerler surat hatlarını belirginleştirecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, yalnızca çehreni renklendirmekle kalmaz, aynı zamanda çeşitli gölgelendirmelerle çehre hatlarının daha net olmasını karşılar. bak bundan dolayı yapman lazım olanlar;



Suratın eliptikse,



Kalem veya stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafiften yay. Suratın küresel ise,Suratını daha fazla zayıf belli olması için, fotoğraftaki gibi tüm 2 kaşının üst kısmına, şakaklarına ve aşağı kısmına ufak çarpılar gerçekleştirip, gene parmaklarınla saç.



Suratın uzunsa,



Çehrenin daha oval göstermek karşılamak için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, iyice sür. Dilersen yüzüne 1 kat şeffaf pudra sürerek daha çok pürüzsüz bir görüntü sağlayabilirsin.



Hangi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat 1 görünüm sağlar. Aşırı kullanışlı değil ama gün boyu kalıcılığını devam ettirir. Ne şekilde yerine getirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üzerine sürüp, fazlalığını hafifçe çırptıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge yapmak için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının alt tarafına zayıf bir hat tarzında sürüp en ince ayrıntısına kadar dağıt. Fazlalığını kağıt peçeteyle alıp, yüzüne bir kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya dahi gönül rahatlığıyla sığabildiğinden ve fırça ihtiyacı olmadığından son derece kullanışlıdır. Kalemi fotoğraftaki gibi bir arka arkaya şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla yay. Daha çok parlayan bir görünüş için, yüzüne nemlendirici sür.



Likit allık



Dokuya bebeksi 1 pembelik vermek için daha iyi 1 usul olamaz! en yaygın olmasa da büyük cosmo-retail outlet’larda rahatlıkla bulabileceğin sıvı allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye batırıp, fazlalığını çırptıktan daha sonra yanaklarına çizgiler halinde sürüp, pamuk desteğiyle iyice dağıt.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve tene ekstra ışıldama vereyen stick allığı tatbik etmek çok rahat. Tek yapman gereken bulamaç gibi bir görüntüye meydan vermemek için, stick allığını başta elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla edinip, stratejik kesimlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üstü bu iş için çok yakışır!



Uygulama



*Gülümseyin ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Yoğun görünmemesi, ayrı bir kesim gibi durmaması için rengi derece derece ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek yerine getirin.



*Suratın dışına hakiki, dairesel ve hafif hareketlerle yerine getirmeyi sürdürün.



*Görüntüde tamamlık temin etmek için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Tonu çok loş ya da çok fazla kaçtıysa ten renginizden daha açık olan bir pudra ile yoğunluğu indirgeyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder