30 Kasım 2012 Cuma

allık marka





Allık,süslenmemizi sona erdiren büyük hizmetçidir.Çantamızdan katiyen ayırmamamız gerektiğini tamamımız biliyoruz lakin doğru yerine getirmede çok önemlidir.



http://www.campusbug.com/view/viewuser.php?id=471753
http://www.freelancejobs.org/employers/profile/275633
http://www.sitejabber.com/users/dujjelir
http://wiwt.com/user/sampuanruj
http://us.337.com/user/info/39802304
http://market.swap.com/user/sampuanruj




bilhassa elmacık kemikleri çıkık olmayan bayanların hakiki allık istifade etmeleri ve küçük makyaj aldatmacaları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı derece belirginleşebilir ve böylelikle sonderece çekici 1 görünüşe varmak sıkıntılı değil. Küçücük 1 allığın gerçekleştirebildiklerine aslında hayret edersiniz.



Başvurduğunuz far ve rujuda düşünerek allığımızın rengini kahve veya şeftali tonlarında başvurabiliriz.Allığımızı doğru tatbik etmek için alt taraftaki ince noktaları sırayla uygulayın. Görüntünüz sizide hayret ettirebilir ;



*Allık, yüze hoşnut bir görünüm sağlar ve cilde canlılık kazandırır.



*Göz ve dudaklar aralarındaki ton (renk) dengesini muhafaza ettiği için tercih ettiğimiz rengin ruj tonunuzla düzenine özen gösterin.



Renk renkleri



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana göre.



iki- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri seçmeli.



üç- Toprak:Esmerler yüz hatlarını belli edecek kahve tonlarını uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, sadece simanı renklendirmekle kalmaz, bununla beraber çeşitli gölgelendirmelerle yüz hatlarının daha dikkat çekici olmasını sağlar. bak bu nedenle sağlaman lüzum olanlar;



Çehren elipsse,



Kalem ya da stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafiften yay. Yüzün daireselse,Simanı daha fazla ince göstermek için, resimdeki gibi bütün iki kaşının üst ucuna, şakaklarına ve aşağı kısmına ufak çarpılar yapıp, tekrar parmaklarınla saç.



Yüzün uzunsa,



Çehrenin daha çok oval göstermek elde etmek için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, ayrıntılarıyla saç. İstersen yüzüne 1 kat saydam pudra sürme işlemi yaparak daha düzgün 1 görüntü elde edebilirsin.



Ne tür allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat 1 görünüm sağlar. Aşırı kullanışlı değildir lakin gün boyu sürekliliğini devam ettirir. Ne şekilde yerine getirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üzerine sürüp, fazlalığını hafifçe çırptıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge yapmak için allığının bir ton koyusunu şakaklarının alt ucuna ince bir çizgi biçiminde sürüp adamakıllı yay. Fazlalığını kağıt peçeteyle elde edip, üzerine 1 kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya bile rahatlıkla sığdığından ve fırça gerektirmediğinden aşırı boyutta pratiktir. Kalemi fotoğraftaki gibi bir sıra halinde şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla dağıt. Daha fazla parlak bir görünüş için, yüzüne nemlendirici sür.



Sıvı allık



Dokuya bebeksi bir pembelik vermek için daha iyi 1 usul olamaz! en yaygın olmasa da büyük cosmo-shop’larda rahatlıkla bulabileceğin likit allıklar, aynı oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye sokup, fazlalığını silkeledikten daha sonra yanaklarına çizgiler durumunda sürüp, pamuk yardımıyla iyice dağıt.



Stick allık



Fırça istemeyen ve cilde fazladan parlaklık vereyen stick allığı yerine getirmek çok basitçe. Tek yapman gereken bulamaç gibi bir görüntüye sebep vermemek için, stick allığını evvel elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla alıp, stratejik bölgelere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üzeri bu iş için fazla mütenasip!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Yoğun gözükmemesi, farklı bir kesim gibi durmaması için rengi derece derece ve fırçadaki artıkları üfleyerek yerine getirin.



*Çehrenin dışına gerçek, yuvarlak ve yumuşak hamlelelerle sağlamayı sürdürün.



*Görüntüde bütünlük karşılamak için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Rengi çok loş veya yoğun kaçtıysa deri renginizden daha fazla açık olan 1 pudra ile yoğunluğu düşürün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder