30 Kasım 2012 Cuma

allık markaları ve fiyatları





Allık,süslenmemizi sonuçlandıran en büyük yardımcımızdır.Çantamızdan hiçbir şekilde ayırmamamız icap ettiğini tamamımız biliyoruz lakin gerçek kullanımda fazla mühimdir.



http://goldenphrog.com/pg/blog/owner/allikveruj




özellikle elmacık kemikleri çıkık olmayan kızların doğru allık yararlanmaları ve küçük makyaj aldatmacaları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri aşırı boyutta aşikar olabilir ve böylelikle aşırı derecede cazip 1 görünüşe ulaşmak güç değil. Ufacık 1 allığın edebildiklerine gerçekte afallarsınız.



Uyguladığınız far ve rujuda düşünerek allığımızın renk tonunu kahve veya şeftali tonlarında kullanabiliriz.Allığımızı doğru uygulamak için alttaki kestirmeleri (ipucu) birbiri ardına uygulayın. Görünümünüz sizide şaşırtabilir ;



*Allık, yüze keyifli 1 görünüş sağlar ve deriye canlılık kazandırır.



*Göz ve dudaklar aralarındaki ton (renk) dengesini gözettiği için seçtiğiniz tonun ruj renginizle armonisine gayret edin.



Ton (renk) tonları



bir- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana karar.



iki- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu tonları seçmeli.



üç- Toprak:Esmerler çehre hatlarını belirginleştirecek kahve tonlarını uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, yalnızca simanı renklendirmekle kalmaz, aynı anda türlü gölgelendirmelerle sima hatlarının daha çok belirgin olmasını temin eder. İşte bundan dolayı gerçekleştirmen lazım olanlar;



Siman elipsse,



Kalem yada stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı izleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafifçe saç. Yüzün yuvarlaksa,Çehreni daha zayıf göstermek için, fotoğraftaki gibi bütün iki kaşının üst tarafına, şakaklarına ve aşağı tarafına ufak çarpılar yapıp, yine parmaklarınla sür.



Siman uzunsa,



Suratının daha çok oval görünmesini karşılamak için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene uygulayıp, tamamen sür. Arzularsan yüzüne bir kat saydam pudra sürme uygulamasını gerçekleştirerek daha fazla düzgün bir görüntü edinebilirsin.



Hangi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar dokuya mat bir görünüm sağlar. Aşırı elverişli değildir lakin bütün gün sürekliliğini devam ettirir. Ne şekilde gerçekleştirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üzerine sürüp, artanını hafiften çırptıktan sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge yapmak için allığının bir ton koyusunu şakaklarının alt ucuna zayıf 1 çizgi biçiminde sürüp en ince ayrıntısına kadar dağıt. Artanını kağıt peçeteyle edinip, üstüne 1 kat saydam pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya bile gönül rahatlığıyla sığdığından ve fırça gerekli olmadığından aşırı derece elverişlidir. Kalemi resimdeki gibi 1 seri olarak şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla dağıt. Daha parlak 1 görünüş için, üzerine nemlendirici sür.



Likit allık



Deriye bebeksi 1 pembelik takdim etmek için daha güzel 1 tarz olamaz! Çok yaygın olmasa da büyük cosmo-look’larda rahatlıkla bulabileceğin likit allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye batırıp, fazlalığını çırptıktan sonra yanaklarına hatlar halinde sürüp, pamuk yardımcılığıyla en ince ayrıntısına kadar dağıt.



Stick allık



Fırça gereği olmayan ve tene ilave parlaklık sağlayan stick allığı tatbik etmek çok basit. Tek yapman lüzum olan bulamaç gibi 1 görünüşe neden olmamak için, stick allığını başta elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla sağlayıp, stratejik bölgelere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üzeri bu maslahat için fazla yakışır!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Fazla görünmemesi, farklı bir bölüm gibi durmaması için tonu kademeli olarak ve fırçadaki aşırılıkları üfleyerek yerine getirin.



*Yüzün dışına doğru, daire biçiminde ve yumuşak manevralarla etmeyi sürdürün.



*Görüntüde bütünlük sağlamak için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Tonu çok loş yahut fazla kaçtıysa cilt tonunuzdan daha fazla açık bir pudrayla yoğunluğu hafifletin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder