30 Kasım 2012 Cuma

allık sözlük





Allık,makyajımızı sona erdiren en büyük muavindir.Çantamızdan asla ayırmamamız gerektiğini tümümüz biliyoruz lakin hakiki başvuruda çok önemlidir.



http://www.photoshop.com/users/sampuanruj/profile
http://www.stuffpit.com/profile/sampuanruj
http://mojopages.com/user-profile/dujjeli-r/924481
http://www.viwawa.com/profile/sampuanruj
http://www.oobgolf.com/golfers/sampuanruj




bilhassa elmacık kemikleri belirgin olmayan bayanların doğru allık kullanmaları ve ufak makyaj numaraları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri son derece besbelli olabilir ve böylelikle aşırı boyutta hoş 1 görünüşe ulaşmak zor değil. Küçücük bir allığın yapabildiklerine gerçekte şaşarsınız.



Kullandığınız far ve rujuda göz önünde bulundurarak allığımızın renk tonunu kahve veya şeftali renklerinde yerine getirebiliriz.Allığımızı doğru uygulamak için aşağıdaki kestirmeleri (ipucu) birbiri peşisıra başvurun. Görünümünüz sizide hayret ettirebilir ;



*Allık, yüze neşeli bir görünüm sağlar ve dokuya canlılık getirir.



*Göz ve dudaklar aralarındaki ton (renk) balansını müdafaa ettiği için istediğimiz tonun ruj renginizle ahenkine özen gösterin.



Ton (renk) tonları



bir- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana göre.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri tercih etmeli.



3- Toprak:Esmerler çehre hatlarını belirginleştirecek kahve tonlarını uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, yalnızca çehreni renklendirmekle kalmaz, aynı zamanda çeşitli gölgelendirmelerle sima hatlarının daha fazla net olmasını sağlar. işte bu sebeple sağlaman gerekenler;



Yüzün ovalse,



Kalem ya da stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafiften saç. Suratın daire şeklindeyse,Çehreni daha fazla zayıf göstermek için, resimdeki gibi her iki kaşının üst kısmına, şakaklarına ve aşağı ucuna küçük çarpılar ifa edip, yine parmaklarınla saç.



Suratın uzunsa,



Suratının daha fazla oval göstermek karşılamak için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene uygulayıp, iyice dağıt. Arzu edersen yüzüne 1 kat şeffaf pudra sürme işlemi yaparak daha çok düzgün 1 imaj kazanabilirsin.



Ne gibi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat 1 görünüm verir. Fazla kullanışlı değildir lakin bütün gün devamlılıklığını devam ettirir. Ne şekilde yerine getirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, aşırısını hafifçe çırptıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge imal etmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının aşağı ucuna ince bir çizgi biçiminde sürüp iyice dağıt. Artanını kağıt peçeteyle edinip, üstüne bir kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi gönül rahatlığıyla sığdığından ve fırça istemediğinden aşırı derece uygulamalıdır. Kalemi görüntüdeki gibi bir sıra halinde şakaklarına sürüp, tamamen dağıt. Daha çok ışıldayan bir görünüm için, üstüne nemlendirici sür.



Likit allık



Tene bebeksi bir pembelik sunmak için daha iyi bir yol olamaz! en yaygın olmasa da büyük cosmo-search’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan ortaya çıkar. Fırçayı şişeye daldırıp, artanını silkeledikten daha sonra yanaklarına hatlar durumunda sürüp, pamuk yardımıyla en ince ayrıntısına kadar sür.



Stick allık



Fırça gereği olmayan ve cilde ek parlaklık vereyen stick allığı uygulamak fazla kolay. Tek yapman icap eden bulamaç gibi bir görüntüye neden olmamak için, stick allığını evvel elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla alıp, stratejik bölgelere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu maslahat için çok yakışır!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Aşırı gözükmemesi, başka bir kısım gibi durmaması için rengi derece derece ve fırçadaki artıkları üfleyerek kullanın.



*Çehrenin dışına hakiki, dairesel ve hafif hareketlerle etmeyi devam ettirin.



*Görüntüde tamamlık elde etmek için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Tonu çok kapalı veya aşırı kaçtıysa deri renginizden daha çok açıkta kalan bir pudra ile yoğunluğu düşürün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder