30 Kasım 2012 Cuma

allık sözlük





Allık,makyajımızı tamamlayan büyük muavindir.Çantamızdan hiç bir zaman ayırmamamız icap ettiğini hepimiz biliyoruz lakin doğru yerine getirmede çok önemlidir.



http://games.darbhanga.net/index.php?params=profile/view/14861/
http://www.gamemansion.com/index.php?params=profile/view/91924/
http://www.copter-game.org/index.php?params=profile/view/128266/
http://fontstruct.com/fontstructors/sampuanruj/profile
http://myanimelist.net/profile/sampuanruj
http://www.affiliates4u.com/profiles/sampuanruj/
http://www.atflashgame.com/index.php?params=profile/view/132818/




bilhassa elmacık kemikleri belirgin olmayan kızların doğru allık kullanmaları ve mini makyaj hileleri yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri son derece besbelli olabilir ve böylece büyük ölçüde çekici bir görünüme ulaşmak zor değil. Minik bir allığın ortaya koyabildiklerine gerçekte şaşırırsınız.



Başvurduğunuz far ve rujuda düşünerek allığımızın rengini kahve veya şeftali tonlarında tatbik edebiliriz.Allığımızı doğru yerine getirmek için alt taraftaki kestirmeleri (ipucu) sırası ile yerine getirin. Görünümünüz sizide sersemletebilir ;



*Allık, yüze iyi 1 görünüm verir ve cilde hareketlilik getirir.



*Göz ve dudaklar aralarındaki ton (renk) denkliğini müdafaa ettiği için istediğimiz tonun ruj renginizle harmonisine dikkat edin.



Ton (renk) tonları



1- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu renk tam sana göre.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri tercih etmeli.



üç- Toprak:Esmerler yüz hatlarını belirginleştirecek kahve tonlarını kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, yalnızca yüzünü renklendirmekle kalmaz, bununla beraber çeşitli gölgelendirmelerle sima hatlarının daha çok bariz olmasını sağlar. işte bu sebeple etmen ihtiyaç olanlar;



Suratın ovalse,



Kalem veya stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafifçe dağıt. Siman yuvarlaksa,Çehreni daha fazla zayıf belli olması için, resimdeki gibi bütün iki kaşının üst kısmına, şakaklarına ve alt tarafına küçük çarpılar yapıp, yine parmaklarınla sür.



Suratın uzunsa,



Çehrenin daha çok oval göstermek karşılamak için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene uygulayıp, en ince ayrıntısına kadar saç. İstersen yüzüne 1 kat transparan pudra sürme işlemi yaparak daha fazla düzgün bir imaj elde edebilirsin.



Ne gibi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar tene mat 1 görünüş verir. Fazla kullanışlı değildir amma bütün gün devamlılıklığını sürdürür. Nasıl gerçekleştirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, aşırısını hafifçe silkeledikten sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge imal etmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının alt kısmına ince bir çizgi tarzında sürüp tamamen saç. Fazlalığını selpakla edinip, üstüne bir kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya bile gönül rahatlığıyla sığdığından ve fırça istemediğinden fazlasıyla pratiktir. Kalemi fotoğraftaki gibi 1 arka arkaya şakaklarına sürüp, tamamen saç. Daha fazla ışıldayan 1 görünüm için, üstüne nemlendirici sür.



Likit allık



Dokuya bebeksi bir pembelik sunmak için daha iyi 1 tarz olamaz! Çok yaygın olmasa da büyük cosmo-search’larda rahatlıkla bulabileceğin sıvı allıklar, aynen oje gibi şişe ve fırçadan ortaya çıkar. Fırçayı şişeye sokup, artanını çırptıktan daha sonra yanaklarına çizgiler halinde sürüp, pamuk yardımcılığıyla en ince ayrıntısına kadar dağıt.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve tene fazladan parlaklık sağlayan stick allığı tatbik etmek çok basitçe. Tek yapman icap eden bulamaç gibi 1 görünüşe sebep vermemek için, stick allığını öncelikli olarak elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla alıp, stratejik bölgelere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst tarafı bu maslahat için fazla yaraşır!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Çok fazla görünmemesi, değişik bir bölüm gibi durmaması için tonu derece derece ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek yapın.



*Yüzün dışına hakiki, halka şeklinde ve yumuşak manevralarla yapmayı devam ettirin.



*Görüntüde bütünlük sağlamak için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Tonu fazla koyu yada çok fazla kaçtıysa ten tonunuzdan daha fazla açık bir pudrayla yoğunluğu düşürün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder