30 Kasım 2012 Cuma

golden rose allık fiyatı





Allık,süslenmemizi bitiren en büyük muavindir.Çantamızdan asla ayırmamamız lazım olduğunu tamamımız biliyoruz amma doğru yerine getirmede çok önemlidir.



http://www.garamanlilar.com/showthread.php?p=75912







Özellikle elmacık kemikleri çıkık olmayan kadınların gerçek allık yararlanmaları ve küçük makyaj numaraları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı derece belli olabilir ve böylece fevkalade hoş 1 görünüme varmak zor değil. Ufacık 1 allığın edebildiklerine doğrusu apışırsınız.



Uyguladığınız far ve rujuda sayarak allığımızın rengini kahve yada şeftali tonlarında kullanabiliriz.Allığımızı doğru yerine getirmek için alttaki püf noktaları birbiri peşisıra kullanın. Görünümünüz sizide sersemletebilir ;



*Allık, yüze neşeli bir görünüm verir ve dokuya canlılık getirir.



*Göz ve dudaklar arasındaki ton (renk) balansını gözettiği için tercih ettiğimiz tonun ruj renginizle uygunluğuna önem verin.



Ton (renk) renkleri



bir- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana karar.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri tercih etmeli.



3- Toprak:Esmerler surat hatlarını belirginleştirecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, sadece çehreni renklendirmekle kalmaz, bununla birlikte çeşitli gölgelendirmelerle çehre hatlarının daha fazla belli olmasını temin eder. İşte bu nedenle etmen lüzum olanlar;



Yüzün ovalse,



Kalem veya stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı işaretleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafiften dağıt. Çehren küresel ise,Yüzünü daha fazla ince görünmesini sağlamak için, resimdeki gibi her iki kaşının üst ucuna, şakaklarına ve alt ucuna küçük çarpılar ifa edip, yine parmaklarınla saç.



Çehren uzunsa,



Çehrenin daha fazla oval göstermek sağlamak için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene uygulayıp, iyice dağıt. Arzularsan üzerine bir kat saydam pudra sürme işlemi yaparak daha fazla düzgün bir görüntü kazanabilirsin.



Hangi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat 1 görünüm verir. Fazla pratik değildir ama gün boyunca sürekliliğini korur. Ne şekilde kullanılacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, aşırısını hafifçe çırptıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge yapmak için allığının bir ton koyusunu şakaklarının alt kısmına ince bir hat tarzında sürüp iyice saç. Aşırısını selpakla alıp, üzerine bir kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya bile gönül rahatlığıyla sığabildiğinden ve fırça gerektirmediğinden fazlasıyla uygulamalıdır. Kalemi resimdeki gibi 1 seri olarak şakaklarına sürüp, iyice dağıt. Daha çok parlayan 1 görünüm için, üzerine nemlendirici sür.



Sıvı allık



Tene bebeksi bir pembelik sunmak için daha güzel bir usul olamaz! en yaygın olmasa da büyük cosmo-look’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin sıvı allıklar, aynen oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye batırıp, artanını çırptıktan daha sonra yanaklarına çizgiler halinde sürüp, pamuk yardımcılığıyla adamakıllı saç.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve dokuya ek ışıldama sunan stick allığı uygulamak fazla basit. Tek yapman gereken bulamaç gibi bir görüntüye yol açmamak için, stick allığını evvelce elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla alıp, stratejik kesimlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu iş için fazla mütenasip!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Aşırı görünmemesi, ayrı bir kesim gibi durmaması için rengi yavaş yavaş ve fırçadaki aşırılıkları üfleyerek kullanın.



*Suratın dışına hakiki, yuvarlak ve yumuşak hamlelelerle sağlamayı sürdürün.



*Görüntüde bütünlük temin etmek için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Tonu fazla loş yahut çok fazla kaçtıysa deri renginizden daha fazla açıkta kalan bir pudrayla yoğunluğu düşürün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder