30 Kasım 2012 Cuma

allık kullanım süresi





Allık,süslenmemizi tamamlayan en büyük muavindir.Çantamızdan hiç bir zaman ayırmamamız lazım olduğunu tamamımız biliyoruz amma doğru tatbikte çok ehemmiyetlidir.



http://www.nhatrangclub.vn/&4rum/showthread.php?p=5277192







özellikle elmacık kemikleri çıkıntılı olmayan kızların gerçek allık istifade etmeleri ve mini makyaj oyunları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı besbelli olabilir ve böylelikle aşırı boyutta cezbedici bir görünüşe ulaşmak sıkıntılı değil. Ufakça bir allığın ortaya koyabildiklerine gerçekte hayret edersiniz.



Yaptığınız far ve rujuda göz önünde bulundurarak allığımızın renk tonunu kahve yada şeftali renklerinde kullanabiliriz.Allığımızı doğru kullanmak için alttaki püf noktaları arka arkaya yerine getirin. Görüntünüz sizide sersemletebilir ;



*Allık, yüze memnun 1 görünüş sağlar ve cilde hareketlilik getirir.



*Göz ve dudaklar arasındaki renk dengesini muhafaza ettiği için istediğimiz tonun ruj tonunuzla uzlaşmasına gayret edin.



Ton (renk) tonları



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana karar.



2- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu renkleri yeğlemeli.



3- Toprak:Esmerler surat hatlarını belli edecek kahve tonlarını kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece yüzünü renklendirmekle kalmaz, aynı zamanda türlü gölgelendirmelerle yüz hatlarının daha fazla aşikâr olmasını temin eder. bak bunun için gerçekleştirmen ihtiyaç olanlar;



Yüzün eliptikse,



Kalem veya stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı izleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafiften saç. Siman daire şeklindeyse,Suratını daha ince belli olması için, fotoğraftaki gibi tüm 2 kaşının üst kısmına, şakaklarına ve alt tarafına ufak çarpılar yapıp, gene parmaklarınla yay.



Suratın uzunsa,



Simanın daha oval görünmesini karşılamak için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, tamamen dağıt. Dilersen üzerine 1 kat saydam pudra sürerek daha çok düzgün 1 imaj kazanabilirsin.



Ne gibi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar cilde mat 1 görünüş verir. Aşırı elverişli değildir amma gün boyunca sürekliliğini sürdürür. Nasıl uygulayacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üzerine sürüp, artanını hafiften salladıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge imal etmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının alt kısmına zayıf 1 hat tarzında sürüp en ince ayrıntısına kadar yay. Aşırısını kağıt peçeteyle elde edip, üzerine 1 kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi rahatlıkla sığdığından ve fırça ihtiyacı olmadığından aşırı uygulamalıdır. Kalemi fotoğraftaki gibi bir arka arkaya şakaklarına sürüp, adamakıllı sür. Daha çok ışıldayan 1 görünüm için, yüzüne nemlendirici sür.



Sıvı allık



Dokuya bebeksi bir pembelik takdim etmek için daha güzel 1 usul olamaz! genel olmasa da büyük cosmo-retail outlet’larda rahatlıkla bulabileceğin sıvı allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan ortaya çıkar. Fırçayı şişeye sokup, aşırısını salladıktan sonra yanaklarına çizgiler durumunda sürüp, pamuk yardımcılığıyla tamamen dağıt.



Stick allık



Fırça gerektirmeyen ve cilde ekstra ışıldama vereyen stick allığı uygulamak fazla kolay. Tek yapman gereken bulamaç gibi bir görünüşe meydan vermemek için, stick allığını önce elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla edinip, stratejik kesimlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst tarafı bu maslahat için çok yakışır!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Aşırı görünmemesi, başka bir kısım gibi durmaması için tonu kademeli olarak ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek tatbik edin.



*Yüzün dışına hakiki, yuvarlak ve hafif hareketlerle etmeyi devam ettirin.



*Görünümde bütünlük temin etmek için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Tonu çok kapalı yahut çok fazla kaçtıysa deri renginizden daha fazla açık olan bir pudrayla yoğunluğu indirgeyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder