30 Kasım 2012 Cuma

hangi allık





Allık,makyajımızı sona erdiren en büyük muavindir.Çantamızdan asla ayırmamamız icap ettiğini tümümüz biz biliyoruz lakin gerçek kullanımda fazla mühimdir.



http://www.wheretogetengaged.com/user/427025
http://www.blogskins.com/me/sampuanruj
http://www.instructables.com/member/sampuanruj
http://www.kickstarter.com/profile/sampuanruj
http://www.smosh.com/users/sampuanruj
http://canon-mcmillan.patch.com/users/balerincls3
http://current.com/users/sampuanruj.htm
http://aolanswers.com/people/273963761817853
http://www.11alive.com/life/community/persona.aspx?U=464c55940d67435698799f0e97cd34a2&plckUserId=464c55940d67435698799f0e97cd34a2&plckPersonaPage=PersonaProfile
http://www.thoos.com/members/sampuanruj/bio
http://www.99polls.com/profile_1637422




Özellikle elmacık kemikleri belirgin olmayan kızların hakiki allık yararlanmaları ve ufak makyaj hileleri yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı derece aşikar olabilir ve böylece aşırı boyutta hoş bir görüntüye erişmek sıkıntılı değil. Minicik bir allığın ortaya koyabildiklerine aslında şok olursunuz.



Başvurduğunuz far ve rujuda görerek allığımızın rengini kahve veya şeftali tonlarında kullanabiliriz.Allığımızı doğru tatbik etmek için alttaki ince noktaları sırası ile kullanın. Görünümünüz sizide şaşırtabilir ;



*Allık, yüze neşeli 1 görünüm verir ve tene canlılık sunar.



*Göz ve dudaklar arasındaki renk dengesini müdafaa ettiği için tercih ettiğimiz tonun ruj tonunuzla uzlaşmasına gayret edin.



Ton (renk) renkleri



1- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu renk tam sana göre.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri tercih etmeli.



3- Toprak:Esmerler surat hatlarını belli edecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, sadece simanı renklendirmekle kalmaz, aynı anda çeşitli gölgelendirmelerle surat hatlarının daha net olmasını karşılar. işte bundan dolayı etmen lüzum olanlar;



Suratın elipsse,



Kalem veya stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı işaretleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafiften yay. Siman daireselse,Simanı daha çok zayıf ibraz etmek için, resimdeki gibi bütün 2 kaşının üst ucuna, şakaklarına ve aşağı ucuna ufak çarpılar ifa edip, tekrar parmaklarınla dağıt.



Yüzün uzunsa,



Yüzünün daha fazla oval görünmesini temin etmek için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, iyice saç. Arzu edersen üzerine 1 kat şeffaf pudra sürerek daha çok pürüzsüz 1 imaj sağlayabilirsin.



Ne tür allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar dokuya mat bir görünüş sağlar. Fazla pratik değildir lakin gün boyu sürekliliğini devam ettirir. Ne şekilde sağlanacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, artanını hafifçe çırptıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge meydana getirmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının alt ucuna zayıf bir çizgi tarzında sürüp adamakıllı sür. Artanını selpakla alıp, üstüne 1 kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya bile rahatlıkla sığabildiğinden ve fırça gerekli olmadığından aşırı boyutta kullanışlıdır. Kalemi fotoğraftaki gibi bir sıra halinde şakaklarına sürüp, adamakıllı sür. Daha fazla ışıldayan 1 görünüş için, üstüne nemlendirici sür.



Sıvı allık



Cilde bebeksi bir pembelik sunmak için daha iyi 1 usul olamaz! en yaygın olmasa da büyük cosmo-shop’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, aynı oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye sokup, fazlalığını çırptıktan daha sonra yanaklarına çizgiler durumunda sürüp, pamuk yardımıyla tamamen saç.



Stick allık



Fırça gereği olmayan ve dokuya ek parlaklık kazandıran stick allığı kullanmak çok zahmetsiz. Tek yapman gereken bulamaç gibi 1 görünüme meydan vermemek için, stick allığını evvelce elinin üstüne sürmen ve parmaklarınla sağlayıp, stratejik kısımlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üzeri bu iş için fazla uygun!



Uygulama



*Gülümseyin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Fazla gözükmemesi, başka bir kısım gibi durmaması için rengi kademeli olarak ve fırçadaki artıkları üfleyerek yerine getirin.



*Çehrenin dışına doğru, dairesel ve yumuşak manevralarla yapmayı devam ettirin.



*Görüntüde bütünlük sağlamak için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Tonu fazla loş ya da aşırı kaçtıysa cilt renginizden daha çok açıkta kalan bir pudrayla yoğunluğu düşürün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder