30 Kasım 2012 Cuma

bourjois allık





Allık,süslenmemizi sona erdiren en büyük muavindir.Çantamızdan hiçbir şekilde ayırmamamız icap ettiğini tümümüz biliyoruz amma gerçek kullanımda fazla önemlidir.



http://hopchovn.com/showthread.php?p=8908







bilhassa elmacık kemikleri çıkıntılı olmayan kadınların gerçek allık yararlanmaları ve mini makyaj aldatmacaları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri son derece besbelli olabilir ve böylece aşırı derecede cazibeli bir görünüşe ulaşmak güç değil. Küçücük 1 allığın edebildiklerine gerçekte şok olursunuz.



Başvurduğunuz far ve rujuda göz önünde bulundurarak allığımızın renk tonunu kahve veya şeftali renklerinde başvurabiliriz.Allığımızı doğru yerine getirmek için aşağıdaki ipuçlarını birbiri peşisıra tatbik edin. Görünümünüz sizide hayran bırakabilir ;



*Allık, yüze mutlu bir görünüş verir ve deriye canlılık getirir.



*Göz ve dudaklar aralarındaki ton (renk) balansını koruduğu için seçtiğiniz tonun ruj tonunuzla ahenkine dikkat edin.



Ton (renk) renkleri



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana göre.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu tonları tercih etmeli.



3- Toprak:Esmerler surat hatlarını belirginleştirecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, yalnızca simanı renklendirmekle kalmaz, bununla beraber çeşitli gölgelendirmelerle sima hatlarının daha aşikâr olmasını temin eder. bak bundan dolayı yapman ihtiyaç olanlar;



Çehren elipsse,



Kalem yahut stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı işaretleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafiften yay. Suratın daireselse,Çehreni daha zayıf belli olması için, fotoğraftaki gibi tüm iki kaşının üst tarafına, şakaklarına ve aşağı kısmına küçük çarpılar ifa edip, yine parmaklarınla yay.



Çehren uzunsa,



Suratının daha oval görünmesini temin etmek için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene uygulayıp, iyice saç. İstersen yüzüne 1 kat şeffaf pudra sürme uygulamasını gerçekleştirerek daha fazla pürüzsüz 1 imaj sağlayabilirsin.



Hangi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar dokuya mat 1 görünüş sağlar. Fazla kullanışlı değildir ama gün boyunca sürekliliğini sağlar. Ne şekilde gerçekleştirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, fazlalığını hafifçe salladıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge yapmak için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının aşağı kısmına zayıf 1 çizgi biçiminde sürüp adamakıllı sür. Aşırısını kağıt peçeteyle elde edip, yüzüne bir kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya bile gönül rahatlığıyla sığabildiğinden ve fırça istemediğinden aşırı boyutta pratiktir. Kalemi görüntüdeki gibi bir arka arkaya şakaklarına sürüp, tamamen saç. Daha fazla ışıldayan bir görünüm için, üzerine nemlendirici sür.



Likit allık



Tene bebeksi 1 pembelik sunmak için daha güzel bir yol olamaz! Çok yaygın olmasa da büyük cosmo-shop’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, aynı oje gibi şişe ve fırçadan ortaya çıkar. Fırçayı şişeye batırıp, fazlalığını salladıktan daha sonra yanaklarına çizgiler halinde sürüp, pamuk yardımcılığıyla adamakıllı dağıt.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve dokuya ek ışıldama sağlayan stick allığı uygulamak fazla basitçe. Tek yapman lüzum olan bulamaç gibi bir görüntüye neden olmamak için, stick allığını evvel elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla elde edip, stratejik alanlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu maslahat için fazla yakışır!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Fazla görünmemesi, değişik bir bölüm gibi durmaması için tonu kademeli olarak ve fırçadaki artıkları üfleyerek kullanın.



*Çehrenin dışına doğru, halka şeklinde ve hafif hareketlerle yapmayı sürdürün.



*Görünümde bütünlük karşılamak için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Tonu çok koyu yahut fazla kaçtıysa deri tonunuzdan daha fazla açıkta kalan bir pudra ile yoğunluğu hafifletin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder